ΘΑΣΟΣ

Καλώς ήρθατε στη Θάσο το βορειότερο νησί του Αιγαίου με απόσταση 6,5μίλια από τα μακεδονικα παράλια, έκταση 379χλμ. Και μήκος ακτογραμμών περίπου 90χλμ.

Η ονομασία του νησιού οφείλετε στο Θάσο, το γιό του Ποσειδώνα, ενώ στην αρχαιότητα ονομαζόταν Ηδωνις, Αιθρία, Αέρια, Αγυγια και Χρυσή.

Η ιστορία ανα τους αιώνες καταδεικνύει ότι το κόσμημα αυτό του Β. Αιγαίου εξελίξθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο που ένωνε την αρχαία Ελλάδα με τον Εύξεινο Πόντο. Σήμερα η Θάσος αποτελεί ένα σύγχρονο καταπράσινο νησί χάρη στα χιλιάδες πεύκα καθώς και ελαιόδεντρα από τα οποία είναι κατάφυτη. Καθίστανται πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών αφού διαθέτει υπέροχες φυσικές καλλονές, μοναδικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, ιδανικές συνθήκες για κάθε είδους δραστηριότητα.

Ένα πολύ καλό οδικό δίκτυο ενώνει την πρωτεύουσα το Λιμένα με όλοςυ τους ορεινούς και παράλιους οικισμός ενώ οι ακτοπλοικές γραμμές, συνδέουν καθημερινά το νησί με την Καβάλα και την Κεραμωτή.

Ονομαστά παραμένουν τα προϊόντα που παράγει το νησί , το εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο, το φημισμένο Θασίτικο μέλι, τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και φυσικά, το παγκοσμίου φήμης λευκό μάρμαρο Θάσου που εξάγεται σε όλο τον κόσμο.
Αναζητάτε λοιπόν ονειρεμένες διακοπές;

Οι ατελείωτες ώρες κολύμβησης στα κατάγάλανα νερά, η εκστατική νυχτερινή ζωή, τα εξαιρετικής ποιότητας θασίτκικα εδέσματα σε συνδυασμό με τις ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς θησαυρούς και στα δημοφιλή αξιοθέατα, θα αποτελέσουν προκλήσεις για την επιλογή του σμαραγδένιου νησιού ως τον καλοκαιρινό σας προορισμό.

Villa Mandani 1
Villa Mandani 10
Villa Mandani 11
Villa Mandani 12
Villa Mandani 2
Villa Mandani 4
Villa Mandani 5
Villa Mandani 6
Villa Mandani 7
Villa Mandani 8
Villa Mandani 9